Megvárod míg ellaposodik a párkapcsolatod, majd elhidegűl tőled a férfi, sőt mi több más nő után néz? Vagy mikor még minden okés, már akkor újítasz? Te melyik vagy a kettő közül?
2020. szeptember 04. írta: perlakikata

Megvárod míg ellaposodik a párkapcsolatod, majd elhidegűl tőled a férfi, sőt mi több más nő után néz? Vagy mikor még minden okés, már akkor újítasz? Te melyik vagy a kettő közül?

Sajátítsd el a csábítás művészetét, azaz a Sztriptíztánc praktikáit, és táncolj a párodnak!

megvarod_mig_ellaposodik_a_parkapcsolatod_mig_elhidegul_toled_a_ferfi_vagy_ujitast_viszel_a_parkapcsolatotokba_sztriptiztanc_oktatas_sztriptiz_tanctanfolyam_mforce.jpgA nő általában már későn érez rá, és/vagy későn tudatosul nála, hogy a párkapcsolata kihűlt, ellaposodott, vagy unalmassá vált. A végkifejlet állapotnak számtalan oka, előzménye lehet. De, hogy mind ez ne történjen meg nem ülhetsz kényelmesen a babérjaidon, hogy te már mindent megtettél a párkapcsolatodért, hisz megszerezted a férfit.

vigyel_ujdonsagot_a_parkapcsolatodba_sztriptiztanccal_sztriptiztanc_tanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_szereztemegyet_szereztem_egyet.png


Meg is kell ám őt tartani!

De hogyan?
Ez a feladat mindig a nőre hárul. Újítani kötelező!

Keltsd fel az érdeklődését, izzítsd be a férfiasságát újra, és újra Sztriptíz tánccal. A hatás garantált! Mind ketten kiválóan fogtok szórakozni.  

Sajátítsd el a sztriptíz táncot, és táncolj neki!
De mielőtt bele vágnál az előadásba, készülj fel kellő képen, és tanuld meg a sztriptíz tánc mozdulatait, előadás technikáját, s a fortélyait úgy, hogy magabiztos legyél, mind e mellett egy igényes, összeszedett, általános hibáktól, bakiktól mentes, igényesen kidolgozott sztriptíz táncos produkciót adhass elő számára, ami őt, akkor, és ott spontán meglepetésként érje! Hidd el, ha jól csinálod, nagyon rád fog gerjedni! Majd aztán vedd elő idő elteltével ismét, és mókázzatok. Töltsetek újra együtt értékes intim perceket a sztriptíztánc segítségével. 

Ne várj semmire kezd el már most! Mert késő lesz. Kezd el mielőtt bánat, sírás, fájdalom veszi át rajtad az uralmat!

Te leszel az első aki a párodnak Sztriptíz táncot táncol?
Ha még, más nőtől ezt az élményt nem kapta meg, akkor van számodra egy jó hírem. Hatalmas előnnyel (viszonyítások nélkül) indulsz.

Ezért ha
kellő képen felkészülsz, s megtanulod mind azt amit egy vérbeli nőnek tudnia kell a csábítás művészetéről, ezen felül kellő képen kidolgozottak a Sztriptíz tánc mozdulataid, megfogadod a tanácsaimat,  útmutatásaimat, s lelkileg is készen állsz a sztriptíz táncos produkciód otthoni előadására, akkor a pároddal egy különleges, és meghatározó erotikus élményben, izgalmakban lesz részetek. Sztriptíz táncolás közben a női lét egy másik oldalát ismerheted meg, amikor teljes figyelmet kapsz, mind e mellett ott, és akkor mindent te irányítasz. Az első táncod mindkettőtöknek felejthetetlen élmény lesz. A sokadik előadás után is szórakoztató, izgató, hisz a férfi szemnek, és érzékeinek készül. Minden férfi titkon erre vágyik.

Egy meghatározó élményt adsz neki magadból amire egész életében emlékezni fog. Ez tuti, hogy be fog égni a retinájában, azt garantálhatom. (No persze ha betartod mind azt, amit az egyéni Sztriptíz tánc tanfolyamon tanítok majd neked!)  A sztriptíz táncról pedig mindig, minden esetben TE fogsz az eszébe jutni.

Légy szexszisebb!
Éld meg a nőiességed!

Az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA, EGYÉNI Sztriptíz tánctanfolyam óráin, Budapesten, a VI. kerületben, elsajátíthatod a Sztriptíztánc csínját-bínját, ez mellett önbizalomadat is építem.

Felkészítelek, hogy a barátod/férjed elé kitudj állni táncolni, s elcsábítsd őt egy ízig vérig izgalmas Sztriptíz tánccal. Az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA, EGYÉNI Sztriptíz tánctanfolyamának az lesz eredménye, hogy kiforrott, össze szedett, be rögzített táncmozdulatokkal tarkított, jól átgondolt, felépített, férfi szem számára telis-tele erotikával, ezzel együtt előadásra megérett produkciót fogsz tudni előadni személyesen neki, mind ezt úgy, hogy - szakértelmemnek köszönhetően- az alapvető hibákat nem fogod elkövetni, amit ilyenkor a legtöbben elkövetnek. Ami számodra azért lesz jó, mert tanácsaimnak köszönhetően nem kerülsz cikis helyzetbe, nem csinálsz égő mozdulatokat, továbbá nem leszel hatás romboló. Azt te is bizonyára tudod, hogy ezek a helyzetek nem tesznek jót egy nő benyomáskeltésének, és párkapcsolatnak sem, ezért nem mindegy milyen újabb, és újabb benyomást teszel nőként a férjedre, barátodra, ezért kezd el a felkészülést velem.    

Lépj a kellő időben, s keress meg még jóval az előtt, mielőtt, arról a bizonyos párkapcsolati magaslati állapotból lassacskán gurgulásztok lefelé! Lépj ki a komfort zónádból, én itt várlak Téged, és minden szakaszban segítelek, és támogatlak.

Üdvözlettel: Perlaki Kata


Látogass el a weblapunkra, olvasd át az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA, EGYÉNI Sztriptíz tánctanfolyam tájékoztató leírását:  http://m-force.hu/sztriptiztanc/sztriptiztanctanfolyam.html
azt követően pedig, keress meg, az  M. FORCE, alábbi info-s telefon számán.


M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA
Weboldal: http://www.m-force.hu
Telefonszám: 06309896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://sztriptiztanc.blog.hu/api/trackback/id/tr916186490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása