Ne legyél merev!
2024. április 15. írta: perlakikata

Ne legyél merev!

noiesseg_fejlesztese_sztriptiztancoktatas_sztriptiztanctanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_magantanctanar_magantancoktatas.jpgEgyik férfi sem szereti ha egy nő mozgása merev, feszes. A férfit ez taszítja. Az is taszítja, ha a nő szex közben merev, görcsős, befeszült, nem tud bánni a testével. Ha nincs a nőnek testtudata. De nem kell, hogy ez így maradjon. 

Legyen ősz, tél, tavasz, vagy nyár egy nőnek az év mind a 365 napján szüksége van a nőiességére. A nőnek arra a testtudatra, kecseségre, lágyságra, szép elegáns mozgásra, tudatos testtartásra, erotikára, szexisségre van szüksége, amit a párkapcsolatába bele tud nap mint nap vinni. 

Mind ezt miért?
Azért, hogy ne legyen unalmas - lapos -  a házasságod, párkapcsolatod. Hogy a kettőtök közötti kezdeti lángoló tűz ne szűnjön meg. Ez mindig, minden esetben a nő feladata, hogy erről gondoskodjon, és a férfi érdeklődését, a tűzet ápolja, és fent tartsa az izgalmat.  A férfi tudja ő a párját, a NŐT, a testét,  a nőiességét  csodálni, ezen felül, hogy fent tarthassa a szeretett férfival a kettőjük közt lévő tüzet, és vonzalmat.  

Kedvesen vesznek tudomást arról, hogy a mai felgyorsult, informatív világunkban a férfiakat, lépten nyomon érik a különböző helyzetekben, illetve az interneten, social media-kban a kitárulkozó női egyedek. Ne dugd homokba a fejed, de ne is kezd el otthon hisztizni, vagy szemre hányni a dolgokat. 

Tanulj meg jól, szépen, izgalmasan  sztriptíz táncot táncolni, és máris van a kezedben egy különleges módszer, amivel hathatsz a férfiasságára, és elcsábíthatod vele, újra és újra!   

Mondhatni alfa hím a párod?

A fentieknek akkor még nagyobb jelentősége van számodra!, Nagyobb a tétje, a kockázat, hogy elveszítsd, ha a jelenlegi párodnak már voltak az életében igazán jó, vonzó, nőies nők. Ha ez így van, akkor bőven van viszonyítása, tapasztalata, hogy milyen is valójában a nőies nő. Önagában mindenképp rangsorolni, viszonyítani fog.

 

A férfi vizuális típus.

Vizuális ingerekben utazik nap mint nap. A vizualitás, a női test látványa, és annak ˇˇlegális nézése" az ez által kapott inger a férfi legősibb, legerősebb élmény forrása. Ahogy figyeli a nő arckifejezéseit, mimikáját, ami határozottan meghatározza benne a nő önmagával való viszonyát (-/+), cikázik lentől - fölfelé a tekintete, majd megragad egy-egy olyan ponton ahol a sztriptíz tánc közben történik valami új, és szokatlan, szép látni való a táncmozgással egybe olvadva. Mind eközben szomjazza a nőies nő lényét, látványát, közelségét.

Minden hetero férfi imádja a nőt nézni, csodálni maga előtt. Ha ezt az állapotot hosszasan - nem csak pillanatokra, vagy nem csak 2-3 percre szeretnénk - fent tartani - akkor ezt esztétikus, túlfűtött szexualitással, mozgással, látványos, változatos, - hosszan tartó sztriptíz táncos produkcióval tudjuk megoldani, s lázban tartani a férfit

A nő közép pontban van - folyamatosan mozog, táncol, vetkőzik a férfi előtt, miközben fokozza a férfi izgalmi állapotát. 



Meg vannak neked az emlékezetedben azok a film jelenetek amikor a férfi irányába a nő vonul magassarkúban?

A férfi agya le lassítja az egész jelenetet. Onnan kezdve ahonnan megpillantja a nőt, majd elindul feléje. Vonul a nő, ez a fő rész. Majd ez a jelenet tart az interakció végéig. A valóság idő a férfinél egy hosszas időben zajlik, mint valójában. Ilyen a férfi, mikor számára vonzó nőt lát. Te mint néző mindezt a férfi szemszögéből láthatod ezekben a film jelenetekben. Pontosan azt mutatja meg a néző számára a film rendezője, hogy a nőies nő vizuális látványa által mi megy végbe férfiben. Hogyan látja, érzékeli a saját szemével a férfi, a nő a közel fél perces vonulását, és ez alatt a rövidke idő alatt mi is történik, amit a férfi több időnek él meg, mert lelassítja a nő mozgását, hogy tovább élvezhesse a nő közelségét, látványát. A képi lelassítás által maga az élmény tovább tart számára. A nő pedig fent tartja az egész jelenet alatt a figyelmet. 

Egyik férfi se a férfias nőre vágyik! Hanem a nőies nőre! Tarts ezt szem előtt, és kezdj el változtatni, és nőiesedj!


Ha az általad imádott, szeretett férfi életében szerepelt nőkön felül szeretnél kerekedni, sőt mi több, le akarod nyűgözni ezt az említett férfit, vagy mélyen a tudatába akarod magad bevésni, akkor kapcsolj nagy sebességre, és gyere, vegyél részt az M. FORCE Egyéni Sztriptíz Tánctanfolyamán!

Sajátítsd el a CSÁBÍTÁS MŰVÉSZETÉT! 


Kerüljön felszínre a benned mélyen szunnyadó valódi nő!
Hozzuk felszínre! 


Készen állsz? 

 
EGYÉNI Sztriptíz tánctanfolyam részletei: http://www.m-force.hu/sztriptiztanc/sztriptiztanctanfolyam.html



M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA
Weboldal: http://www.m-force.hu
Telefonszám06309896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://sztriptiztanc.blog.hu/api/trackback/id/tr2617988004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása