Miért gyere nyáron sztriptíz tánctanfolyamra?
2023. augusztus 03. írta: perlakikata

Miért gyere nyáron sztriptíz tánctanfolyamra?

A SZTRIPTÍZ TÁNCBAN megtalálható mind a szexi tánc, és az erotikus tánc is. 
SZEXI TÁNC: Mert szexisen mozogsz, és mutatsz benne. Persze, ha azt jól megtanultad, jól tudod kivitelezni, és  megjeleníteni is.
EROTIKUS TÁNC: Mert túlfűtöttséggel, szenvedéllyel, szexualitással teli. Így aztán a sztriptíz tánc nagyon kifejező nem hétköznapi tánc forma.

MUTASD MEG A NŐIESEBB ÉNED - A FÉRJEDNEK! CSÁBÍTSD EL ÚJRA, ÉS ÚJRA!

A nőies táncmozdulatok rásegítenek téged, hogy kibontakoztasd a benned lakozó nőies, szexis nőt, avagy akár magát a SZEXISTENNŐT!  

disco_tancoktatas_disco_tanctanfolyam_gogotancoktatas_gogotanctanfolyam_sztriptiztancoktatas_sztriptiztanctanfolyam_m_force_hu.pngMIÉRT GYERE NYÁRON AZ M. FORCE - EGYÉNI SZTRIPTÍZ TÁNCTANFOLYAMÁRA? 


Nyáron kevesebben vannak, ez által sokkal jobban tudok szabad időpontok változatosságában alkalmazkodni hozzád, mint fő szezonban. 
(Főszezon: megközelítőleg Szeptember közepétől - Április végéig - Május közepéig tart). 

1.) Ha neked olyan a munkád, hogy szinte minden héten más-más napo(ko)n tudsz sztriptíztánc tanfolyamra jönni, - mert van, hogy Pesti kirendeltségen dolgozol, vagy épp van dolgod Budapesten, és pluszban nagyobb távolságra élsz Budapesttől, vidéken laksz, ről jössz hozzám, Budapestre a VI. kerületbe, akkor neked mindenképp ezt a NYÁRI időszakot ajánlom. Fő szezonban - full kapacitással működöm - mindenki minden héten ugyanazon a napon jár. Így főszezonban nagyobb alkalmazkodási lehetőségre (más-más napokon való táncórára) nincs módom, s lehetőségem.  

2.) Ez azt jelenti, hogyha neked minden héten csakis 1 nap alkalmas a tánctanulásra, (csak 1 meghatározott nap akarsz/tudsz jönni, más napokon nem), akkor ebben az esetben mindenképp a nyár lesz az alkalmas. Azért ajánlom számodra a nyári sztriptíz tánc tanulást, mert a főszezonban ez az általad megszabott heti 1 nap -lehetőség választás- amikor ráérsz, nagyon-nagyon beszűkíti a táncórázási napok lehetőségeit, hisz mások is járnak nem az M. FORCE egyéb egyéni tanfolyamaira, akik tőled hamarabb hívtak fel, és iratkoztak be, s ha már foglalt az nap, és időpont, akkor több hónapot kell várni mire szabad lesz.

Összefoglalva: Ha hozzád minden héten nagyobb alkalmazkodás kell az időpontok terén, akkor a NYÁRI kezdés az alkalmas időpont a tánctanfolyam kezdésre. 

Kötelező: Heti 1 alkalommal - 2 órás táncóra. 

EGYÉNI SZTRIPTÍZ TÁNC TANFOLYAM ÓRASZÁMA: 18 óra;


🎯 EGYÉNI SZTRIPTÍZ TÁNCTANFOLYAM leírása, és részletei:



Várunk szeretettel az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA - SZTRIPTÍZ TÁNC TANFOLYAMÁRA!


M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA
Weboldal: http://m-force.hu
Telefonszám: 06309896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://sztriptiztanc.blog.hu/api/trackback/id/tr1118185261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása