Valami különleges erotikus ajándékkal lepnéd meg a férjed házassági évfordulótok alkalmával?
2022. december 07. írta: perlakikata

Valami különleges erotikus ajándékkal lepnéd meg a férjed házassági évfordulótok alkalmával?

sztriptiztanc_hazassagi_evfordulora_sztriptiztancoktatas_sztriptiztanctanfolyam_erotikustancoktatas_mforce_tancmuveszeti_iskola.pngNem tudsz mit venni ajándékba a férjednek? 
Megvan mindene? Megvan minden amire vágyik? 

Szinte bármit meg tud magának venni? Így már te akkora meglepetést nem tudsz szerezni neki?

Nincs olyan ötleted ami hasznosan hozzá tenne a házasságotokhoz?

 

Itt a megoldás:
LEP MEG a párod egy izgalmas, szexis, tüzes SZTRIPTÍZ TÁNCOS PRODUKCIÓVAL. Legyél TE a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOK ajándéka! TÁNCOLJ NEKI!


Izzítsd be a tüzet, és forrósítsd fel az éjszakáitokat magatok körül. 


Sztriptíz táncos produkciód szép, esztétikus előadása növeli mind kettőtökben a tesztoszteron szinteteket, ezen felelül egymás vonzalmának fenntartását eszközöli, ami ismét közelebb hozz beneteket egymáshoz. Míg táncolsz kettesben vagytok. Ez alatt az idő alatt csak egymásra figyeltek.

 A külvilág kizárva, a problémátokra nem gondoltok, mert ez az élet esemény annyira kilendít mindkettőtöket a minden napos mókuskerékből. Nincsenek gyerekek, nincs munka, nincs osztott figyelem, csak te van és ő. 

A férfi fókusza a te csodálatodon, a sztriptíz táncos produkciód vizuális látványán, azaz a tested mozgás közbeni  látvány élvezésén van. Neked mint táncolónak, mint nőnek pedig a fókuszod ennek az életre szóló nem minden napi élménynek a prezentálása, sok mosollyal, élvezettel, bele éléssel, adni magadból valami olyat amit lehet nem néz ki belőled, mert eddig ebben a nőies, erotikus szerepben még nem látott. Sztriptíz táncos produkciód előadása közben a fókuszod  az M. FORCE táncóráin megtanultakra, és az ott elhangzott tanácsokon, kijavított, korrigált hibák elkerülésén van, és azon, hogy tánc közben (már tükör, mint segéd kontrol eszköz nélkül) arra figyelsz, hogy minden megtanult táncmozdulat színvonala ne rombólodjon, s arra, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet. Mind ezen által egy fenomenális, életre szóló élményt adsz az életed egyik legfontosabb személyének, a férjednek. 

Amit maximálisan te is élvezel. A jelenben vagytok, és megélitek egymást. 

Miközben jól érzitek magatokat, együtt szórakoztok. Szex előtti felnőtt elő játékot játszottok, ami izgalomba hoz mindkettőtöket. Sokat fogtok rötyögni a nem hétköznapi helyzeteken, erotikus látvány csemegéken, s azon, hogy valójában a női mozgás hatására mitől indul be a férfi, mind ezzel tudatosan játszol, húzod az agyát.

Izzítsd be a fantáziád, s kezd el megtanulni a CSÁBÍTÁS MŰVÉSZETÉT azaz a SZTRIPTÍZTÁNCOT! 

sztriptiztanc_hazassagi_evfordulora_sztriptiztancoktatas_sztriptiztanctanfolyam_erotikustancoktatas_mforce_tancmuveszeti_iskola.png

KÉSZÜLJ FEL KELLŐ KÉPEN!


A hatás garantált, ha kellő képen fel készülsz szakember segítségével, hogy otthonosan mozogj a vágykeltésben, s azt mutasd magadból amire a férfi vágyik, mind e közben nőies, kecses, és elegáns legyél!

Fel készülésedben segítségedre lesz az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA - EGYÉNI SZTRIPTÍZ TÁNC TANFOLYAMA.

Gyere, az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA - EGYÉNI - SZTRIPTÍZ TÁNCTANFOLYAMÁRA - és sajátítsd el a rád szabott sztriptíz táncos performance-odat, úgy, hogy azzal igazi izgalmat, szépséget, vágykeltést, intimitást csempészel a párkapcsolatodba.

Miközben nőiesebb, magabiztosabb leszel.


Várunk szeretettel.


Egyéni Sztriptíz táncoktatás tanfolyam leírása: 
http://m-force.hu/sztriptiztanc/sztriptiztanctanfolyam.html

A bejegyzés trackback címe:

https://sztriptiztanc.blog.hu/api/trackback/id/tr7517997100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása