Mikor szeretted utoljára önmagad?
2020. december 15. írta: perlakikata

Mikor szeretted utoljára önmagad?

mikor_szeretted_utoljara_onmagad_sztriptiztanctanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_budapest_mforce_hu.jpeg
Mikor dicsérted meg magad utoljára?

Mikor álltál ott a tükör előtt és mondtad magadnak, hogy "Igen, büszke vagyok magamra"?

Mikor mertél örülni annak, amit kapsz?

Mikor mertél a szívedre, az ösztöneidre hallgatni?

mikor_szeretted_utoljara_onmagad_sztriptiz_tanctanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_budapest_mforce_hu.jpgNe engedd, hogy a válaszod az legyen: régóta.

Legyen a válaszod: MA!

Legyen ez egy órával ezelőtt.

Legyen MOST, mert önmagadat bántani, elfordulni attól a csodától aki vagy, a legfájdalmasabb döntés.

1993-óta szerves részét képezi az életemnek az önfejlesztés. Az akkori kezdetekkor főkként az volt az önfejlesztésem célja, hogy megtaláljam a helyem, és azokat az embereket, akik értékelik a képességeimet, személyiségemet, illetve rajongásomat a fejlődés irányába. Önképzés nélkül el se tudnám képzelni az életem. 1994-től nagy dózisban Tóth Gézától, (jelenlegi üzlet társamtól) tanulhattam rengeteget nap, mint nap. Mivel egy biztos van az éleben, az pedig a változás, semmi nem állandó,  így újabb, és újabb tudásra volt szükségem ahhoz, hogy az élet újabb kihívásaiban helyt tudjak állni, s haladhassak előre. Ezeket a tudás anyagokat mint a szivacs szívom magamba.

Az önfejlesztés utat mutat önmagunk (külső- belső) elfogadásához. Régmúltban történt események megértéséhez, feldolgozásához, elengedéséhez, (például, hogy ne a múltba éljünk, ne aggódjunk a régmúlt dolgain, ne várjuk azt az élethelyzetet ami már elmúlt, vagy azt a személyt aki már elment az életünkből). Segít megismerni önmagunkat, az erősségeinket, ami által legyőzhetetlen hősök leszünk. Segít megismernünk a belső erőnk forrását, azt ami minden nap erőt add nekünk. Mind ez arra ösztönöz, hogy az erősségeidhez mérten ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket az életben. 

Segít az ok, okozati össze függések megértésében, ami az élethez, és annak jó, eredményes megértéséhez, működtetéshez vezet, ami pedig létfontosságú. Az önfejlesztéssel saját magadnak segítesz, támogatod vele magad, mert általa nem a rosszabb lehetőséget, hanem a jobbat fogod választani, relevánsabb döntéseket fogsz hozni, ami által pedig jobban fogod érezni magad.

Egy magasabb önfejlesztési szinten a kétségeket,  félelmeket kiiktatja a gondolataidból. Hisz minden fejedben dől el, s ott is zajlik.  Jobban fogod érteni az embereket, nem szigetelődsz el tőlük, jobbá válik a kommunikációd feléjük. Eredményesebben, gyorsabban eléred azt amit szeretnél. 


Mindez együttesen a boldog, kiegyensúlyozott élethez vezet.
Csak akkor tudsz boldog, és egészséges lenni, ha szereted, és elfogattad magad, kívül belül. Mikor már békét teremtettünk a testünkkel, lelkünkkel akkor tudunk csak az emberi, családi kapcsolatokban harmóniát teremteni.

Bátran kijelenthetem, hogy az önfejlesztés életem egyik legszebb ajándéka, a tánccal egyetemben, amely szintén hatalmas mértékben hozzá járult az önismeretemhez, s ahhoz, hogy megvalósítsam magam. Önkifejezés formámat, érzéseimet, harcaimat táncba önthessem, e mellett a kreativitásomat az M. FORCE cég háttér munkálataiban megélhessem, szabadon.

Üzenetem számodra minden napra: SZERESD MAGAD! :)

Az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA egyéni Sztriptíz tánc tanfolyam táncóráin közelebb hozlak saját magadhoz, mind e mellett növelem az önbizalmadat, fejlesztem a nőies, lágy, kecses, légiest táncmozgásod, tánctudásod.

 Keress, és hívj telefonon bátran: 0630/9 896-041 - Tedd fel a kérdéseidet!
(Telefonon elérsz minden nap: 11:00-19:00 között.) Várom hívásod.


M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA
Weboldal: http://www.m-force.hu
Telefonszám: 06309896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://sztriptiztanc.blog.hu/api/trackback/id/tr3316234482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása